Naročanje na pregled

Pacienti, ki želijo ambulantno obravnavo opraviti v naši bolnišnici, se lahko naročijo na zdravstvene storitve na enega od naslednjih načinov:

  • telefonsko naročanje 
  • elektronsko naročanje 
  • osebno v pisarnah za sprejemanje naročil
  • z navadno pošto 

Priporočamo vam, da pred naročanjem preverite aktualne čakalne dobe v SB Murska Sobota in čakalne dobe drugod po Sloveniji, ki so prikazane na spletni strani Nacionalnega inštituta za javno zdravje ali na spletni strani projekta eZdravje

V SB M. Sobota pri naročanju pacientov upoštevamo določila Pravilnika o najdaljših dopustnih čakalnih dobah za posamezne zdravstvene storitve in o načinu vodenja čakalnih seznamov. Čakalne dobe za zdravstvene storitve v naši bolnišnici pogosto presegajo najdaljšo dopustno čakalno dobo. V kolikor se želite kljub preseganju čakalne dobe naročiti na termin zdravstvene storitve v naši bolnišnici, vas prosimo, da izpolnite in podpišete izjavo ter jo skupaj z izvirnikom veljavne napotnice pošljete na naslov:
Splošna bolnišnica Murska Sobota (s pripisom ambulante, v kateri želite biti pregledani), Rakičan, Ulica dr. Vrbnjaka 6, 9000 Murska Sobota.

Zaradi hitrejšega obveščanja nam sporočite tudi vašo mobilno telefonsko številko ali e-naslov, na katerega želite prejemati bodoča obvestila.

Ob prihodu na pregled ali preiskavo v specialističnih ambulantah ali diagnostičnih enotah potrebujete:

  • potrjeno kartico zdravstvenega zavarovanja ali morebitna druga potrdila o zdravstvenem zavarovanju,
  • veljavno napotnico izbranega zdravnika,
  • izvide,
  • dokumente, ki so navedeni na vabilu.

Telefonsko naročanje​

Telefonsko naročanje (.pdf)

Elektronsko naročanje

Elektronsko naročanje ali naročanje preko elektronske pošte vam omogoča, da se naročite na pregled v specialistični ambulanti. Naše kontaktne osebe bodo v najkrajšem času vzpostavile stik z vami in vas obvestile o rezervaciji termina na pregled ali preiskavo.

Seznam elektronski naslovov za sprejemanje naročil:

Za naročanje na zdravstveno storitev je potrebno posredovati:

  • število eNapotnice,
  • številko zdravstvene kartice pacienta.

V primeru, da na pregled ne morete priti, nas o tem takoj obvestite. Prav tako pa se lahko elektronsko sami naročite preko portala.

Seveda pa se še vedno lahko naročite na pregled po telefonupo pošti ali osebno.

Naročanje z navadno pošto

V tem primeru nam pošljite potrdilo o izdani eNapotnici, s pripisom telefonske številke ali elektronskega naslova, kjer ste dosegljivi za naša morebitna vprašanja na naslov:
Splošna bolnišnica Murska Sobota
(s pripisom ambulante, v kateri želite biti pregledani)
Rakičan, Ulica dr. Vrbnjaka 6
9000 Murska Sobota

V primeru, da želite obravnavo pri točno določenemu specialistu, nas o tem tudi obvestite.

AACI-EN-15224 Certifikat Družini prijazno podjetje Naložba v vašo prihodnost