Zaposlovanje

V Splošni bolnišnici se zavedamo pomena in vrednosti svojih zaposlenih ter cenimo dodano vrednost, ki jo prispevajo k poslovanju bolnišnice.

Osnovni namen upravljanja s človeškimi viri je zadovoljstvo vseh akterjev: pacientov, zaposlenih, financerja. Poudarek pri kadrovski politiki dajemo pripadnosti in lojalnosti bolnišnice. V svoji poslovni kulturi pa izhajamo iz etičnosti pri delu, dobrih medsebojnih odnosih in učinkovitem ter odkritem komuniciranju v in izven bolnišnice.

Prosta delovna mesta

Za stalno rast bolnišnice, h kateri stremimo, je potrebno novo zaposlovanje. Zaposlujemo strokovnjake različnih smeri. Prosta delovna mesta objavljamo na spletnem portalu Zavoda Republike Slovenije za zaposlovanje, spletni strani bolnišnice in Facebook strani bolnišnice.

Kontakt

Splošna bolnišnica Murska Sobota

Rakičan, Ulica dr. Vrbnjaka 6, Sl - 9000 Murska Sobota

Splošne informacije:
info at-no-spam sb-ms dot-no-spam si

Informacije o čakalnih dobah in naročanju:
narocila at-no-spam sb-ms dot-no-spam si

Izberite katere informacije vas zanimajo:*
Vaše osebne podatke bo na podlagi zakonitega interesa (komuniciranje s pacienti in javnostjo) uporabila Splošna bolnišnica Murska Sobota, Ulica dr. Vrbnjaka 6, Rakičan, Murska Sobota, in sicer za namen odgovora na vaše vprašanje oz. poizvedbo (naš zakoniti interes). Vaše osebne podatke bomo hranili do zaključka naše komunikacije, nato jih bomo izbrisali. Že med samo komunikacijo lahko zahtevate, da vaše osebne podatke prenehamo obdelovati. Več informacij se lahko preberete v naši Politiki zasebnosti.
Pošlji
AACI-EN-15224
Certifikat Družini prijazno podjetje
Naložba v vašo prihodnost