ZUNANJA PRESOJA SISTEMA VODENJA KAKOVOSTI

30.05.2018

28. in 29. maja 2018 je v murskosoboški bolnišnici potekala reakreditacijska presoja po mednarodnem akreditacijskem standardu za zdravstvene organizacije AACI (American Accreditation Commission International) in certifikacijska presoja po mednarodnem standardu ISO 9001: 2015. V dveh dneh so štirje presojevalci presojali delovanje bolnišnice; najprej so pregledali ali smo odpravili neskladja iz predhodne presoje, potem pa kako deluje bolnišnica danes z vidika kakovosti in varnosti v  različnih dejavnosti, oddelkih in službah.

Na zaključnem sestanku so presojevalci izrazili napredek in zadovoljstvo z zavzetostjo zaposlenih na področju izboljševanja kakovosti in varnosti v bolnišnici, seveda pa tudi pomanjkljivosti oz. neskladnosti, ki jih bomo morali odpraviti. Poročilo bo bolnišnica prejela v desetih delovnih dneh po presoji.

Kontakt

Splošna bolnišnica Murska Sobota

Rakičan, Ulica dr. Vrbnjaka 6, Sl - 9000 Murska Sobota
E: info at-no-spam sb-ms dot-no-spam si

Vaše osebne podatke bo na podlagi zakonitega interesa (komuniciranje s pacienti in javnostjo) uporabila Splošna bolnišnica Murska Sobota, Ulica dr. Vrbnjaka 6, Rakičan, Murska Sobota, in sicer za namen odgovora na vaše vprašanje oz. poizvedbo (naš zakoniti interes). Vaše osebne podatke bomo hranili do zaključka naše komunikacije, nato jih bomo izbrisali. Že med samo komunikacijo lahko zahtevate, da vaše osebne podatke prenehamo obdelovati. Več informacij se lahko preberete v naši Politiki zasebnosti.
Pošlji
AACI-EN-15224
Certifikat Družini prijazno podjetje
Naložba v vašo prihodnost