SOBOŠKO BOLNIŠNICO OBISKAL PREDSEDNIK DRŽAVNEGA ZBORA

03.02.2020

Murska Sobota, 3. februar - Predsednik Državnega zbora, mag. Dejan Židan je danes obiskal Splošno bolnišnico Murska Sobota. Še posebej se je seznanil z delovanjem Razvojne ambulante s centrom za zgodnjo obravnavo. Izrazil je zadovoljstvo nad videnim in željo po nadaljevanju uspešnega dela in strokovnega razvoja celotne bolnišnice.

Predsednik Državnega zbora Republike Slovenije, mag. Dejan Židan, je danes obiskal murskosoboško bolnišnico, kjer si je še posebej ogledal prostore in delovanje Razvojne ambulante s centrom za zgodnjo obravnavo, ki od lanskega julija deluje v prenovljenih prostorih starega Ginekološkega oddelka. Ob obisku je izkazal velik interes za potek dela in se pogovarjal tako z otroki kot s starši, ki so bili v obravnavi, prav tako pa tudi z zaposlenimi. Na obisku ga je poleg vodstva bolnišnice in vodje Razvojne ambulante s centrom za zgodnjo obravnavo, Valentine Golob, dr. med., spec. pediatrije, spremljala tudi nekdanja državnozborska poslanka in predsednica društva Sožitje, Marija Bačič, ki je pomembno prispevala k vzpostavitvi nove Razvojne ambulante s centrom za zgodnjo obravnavo v soboški bolnišnici.

Po končanem obisku je v upravni stavbi bolnišnice sledil še pogovor o aktualnostih v zdravstvu in še posebej o aktualni tematiki v soboški bolnišnici. Predsednik Državnega zbora mag. Židan je ob koncu obiska izrazil zadovoljstvo nad videnim v bolnišnici in izrazil željo, da bolnišnica tudi vnaprej dobro posluje in se strokovno razvija.

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt

Splošna bolnišnica Murska Sobota

Rakičan, Ulica dr. Vrbnjaka 6, Sl - 9000 Murska Sobota
E: info at-no-spam sb-ms dot-no-spam si

Vaše osebne podatke bo na podlagi zakonitega interesa (komuniciranje s pacienti in javnostjo) uporabila Splošna bolnišnica Murska Sobota, Ulica dr. Vrbnjaka 6, Rakičan, Murska Sobota, in sicer za namen odgovora na vaše vprašanje oz. poizvedbo (naš zakoniti interes). Vaše osebne podatke bomo hranili do zaključka naše komunikacije, nato jih bomo izbrisali. Že med samo komunikacijo lahko zahtevate, da vaše osebne podatke prenehamo obdelovati. Več informacij se lahko preberete v naši Politiki zasebnosti.
Pošlji
AACI-EN-15224
Certifikat Družini prijazno podjetje
Naložba v vašo prihodnost