Predbožično vzdušje v Splošni bolnišnici Murska Sobota v mesecu decembru 2016

19.12.2016

Božični koncert

Vljudno vabljeni na tradicionalni božični koncert v izvedbi Vokalne skupine »Žarek« DMSBZT Pomurja v sodelovanju s pevsko skupino Prekmurci iz Tišine in z dijaki Srednje zdravstvene šole, ki bo v torek, 20, decembra 2016 ob 13.30 uri v avli kirurškega bloka.

Bolnike na oddelkih bodo ta dan od 8. 00 ure naprej obiskali dijaki Srednje zdravstvene šole z mentorjem Edvardom Jakšičem in s svojimi božičnimi pesmimi pričarali božično vzdušje na oddelkih bolnišnice.

Otvoritev KNJIGOBEŽNICE V PROSTORIH UC

Praznično božično novoletni čas je prežet z ljubeznijo, darili in lepimi željami. Lepo je, če nekomu, ki je bolan in osamljen, podarimo nekaj, kar ga razveseli.

V prostorih urgence bomo za praznike odprli KNJIGOBEŽNICO (hišico, kjer bivajo knjige, knjigo prineseš ali odneseš). Ljudem bomo omogočili, da ob čakanju tudi kaj lepega, poučnega preberejo in s tem lažje počakajo na pregled. Knjigobežnice v tujini poznajo kot "Bookcrossing" hišice. So na vidnih in javnih mestih, v slovenskih bolnišnicah pa bo to razveseljiva novost.

Otvoritev bo v petek 23.12.2016 ob 13. uri v prostorih URGENTNEGA CENTRA Murska Sobota.

Na Božič, 25. decembra bo naše bolnike v bolnišnici obiskal Božiček s spremstvom, z njim bodo prišli pevci iz KUD Štefan Kühar Bratonci, člani Turističnega društva Bratonci, mladi muzikanti  in mlade prostovoljke. Pod vodstvom gospe Gene Virag že osemnajsto leto zapored prihajajo na oddelke, med bolnike in jim z božičnimi pesmimi in z darilom, za katerega vedno poskrbi gospa Gena Virag s svojimi ročnimi spretnostmi in s pomočjo sponzorjev polepšajo božične praznike.

VODSTVO BOLNIŠNICE

Kontakt

Splošna bolnišnica Murska Sobota

Rakičan, Ulica dr. Vrbnjaka 6, Sl - 9000 Murska Sobota
E: info at-no-spam sb-ms dot-no-spam si

Vaše osebne podatke bo na podlagi zakonitega interesa (komuniciranje s pacienti in javnostjo) uporabila Splošna bolnišnica Murska Sobota, Ulica dr. Vrbnjaka 6, Rakičan, Murska Sobota, in sicer za namen odgovora na vaše vprašanje oz. poizvedbo (naš zakoniti interes). Vaše osebne podatke bomo hranili do zaključka naše komunikacije, nato jih bomo izbrisali. Že med samo komunikacijo lahko zahtevate, da vaše osebne podatke prenehamo obdelovati. Več informacij se lahko preberete v naši Politiki zasebnosti.
Pošlji
AACI-EN-15224
Certifikat Družini prijazno podjetje
Naložba v vašo prihodnost