POZIV K DOSLEDNEMU UPOŠTEVANJU PREPOVEDI OBISKOV

06.02.2020

Povečano število obolelih z gripo in drugimi respiratornimi obolenji v zadnjih dneh zahteva večjo pozornost in natančno izpolnjevanje zahtev bolnišnične higiene. Poleg osebja in pacientov je to tudi dolžnost svojcev. Vodstvo bolnišnice ponovno poziva k doslednemu upoštevanju prepovedi obiskov in izpolnjevanju navodil osebja. Upravičene izjeme so možne v skladu s smernicami le po dogovoru z osebjem bolnišnice in v nobenem primeru  na željo pacienta ali svojcev.

 

Za zaščito pacientov in zagotovitev njihove varnosti v času hospitalizacije znova pozivamo vse svojce pacientov, ki se zdravijo v bolnišnici, da do spremembe režima obiskov dosledno upoštevajo prepoved obiskov v bolnišnici.

 

 

Kontakt

Splošna bolnišnica Murska Sobota

Rakičan, Ulica dr. Vrbnjaka 6, Sl - 9000 Murska Sobota
E: info at-no-spam sb-ms dot-no-spam si

Vaše osebne podatke bo na podlagi zakonitega interesa (komuniciranje s pacienti in javnostjo) uporabila Splošna bolnišnica Murska Sobota, Ulica dr. Vrbnjaka 6, Rakičan, Murska Sobota, in sicer za namen odgovora na vaše vprašanje oz. poizvedbo (naš zakoniti interes). Vaše osebne podatke bomo hranili do zaključka naše komunikacije, nato jih bomo izbrisali. Že med samo komunikacijo lahko zahtevate, da vaše osebne podatke prenehamo obdelovati. Več informacij se lahko preberete v naši Politiki zasebnosti.
Pošlji
AACI-EN-15224
Certifikat Družini prijazno podjetje
Naložba v vašo prihodnost