Najsrčnejša medicinska sestra leta 2014

26.01.2015

Najsrčnejša medicinska sestra leta 2014 je postala Irena Nerad iz Splošne bolnišnice v Murski Soboti. Gospa Irena se je upokojila ravno s prvim januarjem letošnjega leta, zato je podeljeno priznanje zanjo še toliko bolj posebno. »Prijazna, strokovna, požrtvovalna, vedno nasmejana, rada skoči na pomoč,« so zapisali bralci in bralke, ki so glasovali zanjo. »Je zaklad znanja, ki ga z modrostjo prenaša na sodelavce, pomirjujoča in prijazna oseba do svojih pacientov in njihovih svojcev.« Več kot očitno so nanjo ponosni ne le pacienti, pač pa tudi sodelavci.

Vir: revija Zdravje

To je uspeh na  katerega smo v bolnišnici zelo ponosni. Leta 2009 je bila kot najsrčnejša babica izbrana Hedvika Koler, leta 2012 je bila izbrana najsrčnejša medicinska sestra v slovenskem prostoru Marija Kohek, dipl.m.s., certificirana managerka kliničnih tveganj. V letošnjem letu pa si je ta naziv prislužila Irena Nerad. V imenu vodstva in zaposlenih v Splošni bolnišnici ji iskreno čestitamo in ji želimo vse dobro v zasluženem pokoju.

Kontakt

Splošna bolnišnica Murska Sobota

Rakičan, Ulica dr. Vrbnjaka 6, Sl - 9000 Murska Sobota
E: info at-no-spam sb-ms dot-no-spam si

Vaše osebne podatke bo na podlagi zakonitega interesa (komuniciranje s pacienti in javnostjo) uporabila Splošna bolnišnica Murska Sobota, Ulica dr. Vrbnjaka 6, Rakičan, Murska Sobota, in sicer za namen odgovora na vaše vprašanje oz. poizvedbo (naš zakoniti interes). Vaše osebne podatke bomo hranili do zaključka naše komunikacije, nato jih bomo izbrisali. Že med samo komunikacijo lahko zahtevate, da vaše osebne podatke prenehamo obdelovati. Več informacij se lahko preberete v naši Politiki zasebnosti.
Pošlji
AACI-EN-15224
Certifikat Družini prijazno podjetje
Naložba v vašo prihodnost