DOBRODELNOST OSEBJA URGENTNEGA CENTRA

26.11.2018

V soboto, 24. novembra, je osebje Urgentnega centra soboške bolnišnice spet pokazalo svoje veliko srce. Svoj socialni čut, posluh za ljudi v stiski in pripravljenost za pomoč so pokazali že tretje leto zapored (lani so pomagali brezdomcem, leto poprej v varni hiši). Letos so priskočili na pomoč družini iz Filovec, ki so poleti pogoreli, pri oskrbi z drvi.

Vodja zdravstvene nege Urgentnega centra, mag. Marija Zrim je ob tem povedala, da s sodelavci vidijo ogromno stisk, ki so jim dnevno priča. S prostovoljnimi akcijami želijo biti vzgled v lokalnem okolju. »Včasih lahko z malo pozornosti in dela ter ne nujno velikim denarnim prispevkom doprinesemo k reševanju problemov v okolici, kar pa nekomu v stiski pomeni ogromno«, je o dobrodelni noti osebja Urgentnega centra povedala mag. Marija Zrim.

Osebje Urgentnega centra je tako znova dokazalo, da je dovolj le kanček dobre volje, pripravljenosti za delo tudi izven delovnega časa, da pomagaš ljudem v stiski in jim polepšaš prihajajoči praznični čas.
 

Kontakt

Splošna bolnišnica Murska Sobota

Rakičan, Ulica dr. Vrbnjaka 6, Sl - 9000 Murska Sobota
E: info at-no-spam sb-ms dot-no-spam si

Vaše osebne podatke bo na podlagi zakonitega interesa (komuniciranje s pacienti in javnostjo) uporabila Splošna bolnišnica Murska Sobota, Ulica dr. Vrbnjaka 6, Rakičan, Murska Sobota, in sicer za namen odgovora na vaše vprašanje oz. poizvedbo (naš zakoniti interes). Vaše osebne podatke bomo hranili do zaključka naše komunikacije, nato jih bomo izbrisali. Že med samo komunikacijo lahko zahtevate, da vaše osebne podatke prenehamo obdelovati. Več informacij se lahko preberete v naši Politiki zasebnosti.
Pošlji
AACI-EN-15224
Certifikat Družini prijazno podjetje
Naložba v vašo prihodnost