DOBRODELNOST OSEBJA URGENTNEGA CENTRA

26.11.2018

V soboto, 24. novembra, je osebje Urgentnega centra soboške bolnišnice spet pokazalo svoje veliko srce. Svoj socialni čut, posluh za ljudi v stiski in pripravljenost za pomoč so pokazali že tretje leto zapored (lani so pomagali brezdomcem, leto poprej v varni hiši). Letos so priskočili na pomoč družini iz Filovec, ki so poleti pogoreli, pri oskrbi z drvi.

Vodja zdravstvene nege Urgentnega centra, mag. Marija Zrim je ob tem povedala, da s sodelavci vidijo ogromno stisk, ki so jim dnevno priča. S prostovoljnimi akcijami želijo biti vzgled v lokalnem okolju. »Včasih lahko z malo pozornosti in dela ter ne nujno velikim denarnim prispevkom doprinesemo k reševanju problemov v okolici, kar pa nekomu v stiski pomeni ogromno«, je o dobrodelni noti osebja Urgentnega centra povedala mag. Marija Zrim.

Osebje Urgentnega centra je tako znova dokazalo, da je dovolj le kanček dobre volje, pripravljenosti za delo tudi izven delovnega časa, da pomagaš ljudem v stiski in jim polepšaš prihajajoči praznični čas.
 

AACI-EN-15224
Certifikat Družini prijazno podjetje
Naložba v vašo prihodnost