Interno glasilo Modri dirkač

Da bi bili vsi v bolnišnici, ki jih zanimajo življenje in delovanje bolnišnice ter zdravstvo nasploh, čim bolje seznanjeni, izdajamo interno glasilo Modri dirkač. Ta tedensko v zanimivi in kratki obliki posreduje najpomembnejše zanimivosti in informacije iz naše bolnišnice.

Verjetno je med nami le malo takih, ki ne poznajo priljubljene risanke Snake, v našem prostoru t. i. modrega dirkača, ki je zabaval tako majhne kot velike otroke. Naš Modri dirkač izpolnjuje podobno poslanstvo kot interno bolnišnično glasilo Krog življenja in bolnišnična spletna stran, a z večjim poudarkom na hitrosti posredovanja informacij. V prvi vrsti tedensko prinaša aktualne dogodkie (kot so obiski, prireditve, donacije, kratke poslovne informacije, javni razpisi …) in novosti s področja zdravstva nasploh. Dostopen je vsem zaposlenim, tudi na naši spletni strani.

*Za pregledovanje Modrega dirkača potrebujete Adobe Acrobat

Zadnja številka: 1014

Mesec
Številka izdaje
2022

Kontakt

Splošna bolnišnica Murska Sobota

Rakičan, Ulica dr. Vrbnjaka 6, Sl - 9000 Murska Sobota
E: info at-no-spam sb-ms dot-no-spam si

Vaše osebne podatke bo na podlagi zakonitega interesa (komuniciranje s pacienti in javnostjo) uporabila Splošna bolnišnica Murska Sobota, Ulica dr. Vrbnjaka 6, Rakičan, Murska Sobota, in sicer za namen odgovora na vaše vprašanje oz. poizvedbo (naš zakoniti interes). Vaše osebne podatke bomo hranili do zaključka naše komunikacije, nato jih bomo izbrisali. Že med samo komunikacijo lahko zahtevate, da vaše osebne podatke prenehamo obdelovati. Več informacij se lahko preberete v naši Politiki zasebnosti.
Pošlji
AACI-EN-15224
Certifikat Družini prijazno podjetje
Naložba v vašo prihodnost