Aktualni dogodki

Novice

PRIREDITEV OB 120 LETNICI BOLNIŠNICE

PRIREDITEV OB 120 LETNICI BOLNIŠNICE

30.11.2013

"BOLJ OBČUTIMO KAPLJICO BOLEZNI KOT PA SOD ZDRAVJA"

"HIPOKRAT"

SVEČANA PRIREDITEV OB 120. OBLETNICI

SPLOŠNE BOLNIŠNICE MURSKA SOBOTA

BO V ČETRTEK, 12. DECEMBRA 2013, OB 18. URI V GLEDALIŠČU PARK V MURSKI SOBOTI.


SREDSTVA BINKOŠTNEGA PIKNIKA NAMENJENA OTROŠKEMU ODDELKU SOBOŠKE BOLNIŠNICE

SREDSTVA BINKOŠTNEGA PIKNIKA NAMENJENA OTROŠKEMU ODDELKU SOBOŠKE BOLNIŠNICE

13.11.2013

Sredstva v višini 2.000 evrov bodo namenjena otroškemu oddelku za nakup aparata za merjenje dušikovega oksida v izdihanem zraku. Sredstva so bila zbrana na tradicionalnem binkoštnem pikniku, ki ga vsako leto prireja Evageličanska cerkvena občina Murska Sobota. Zahvala gre predvsem mag. Leonu Novaku, ki je pobudnik in glavni koordinator zbiranja sredstev za bolnišnico že od začetka akcije. Binkoštni piknik je vsakoletna tradicionalna prireditev, ki poteka na binkoštno nedeljo. Organizatorji se vsako leto potrudijo in pripravijo pester in raznovrsten program, saj z večjo udeležbo zberejo tudi več dobrodelnih sredstev.  Tako je tudi letošnji piknik bil obarvan z bogatim kulturno-umetniškim programom, njegovi udeleženci pa so zbrali sredstva, namenjena otroškemu oddelku in društvu Sonček je ob predaji  povedal mag. Leon Novak.


EVROPSKI DAN DAROVANJA 2013

10.10.2013

  

VABLJENI NA PRIREDITEV EVROPSKI DAN DAROVANJA 2013

Naša bolnišnica v sodelovanju s Slovenija-transplantom in EMC v Murski Soboti ponovno organizira slovensko obeležitev Evropskega dneva darovanja 2013.

Vse zdravnike in ostalo zdravstveno osebje vabimo na strokovni posvet Transplantacija – interdisciplinarna veja medicine, v petek 11.10.2013 ob 16.00 uri v dvorani Park v Murski Soboti, ki se nadaljuje z druženjem v hotelu Diana.

Vse zaposlene bolnišnice vabimo na okroglo mizo v soboto, 12.10.2013 ob 9.00 uri v dvorani Park za nagovori  vodstva bolnišnice, občine in ministrstva, prispevki varuhinje človekovih pravic in prejemnikov organov.

Vabljeni tudi na svečano obeležitev v evangeličanski cerkvi v Murski Soboti, v soboto, 12.10. ob 14.30 uri z nagovori škofov in vodilnih predstavnikov verskih skupnosti ter pevskimi nastopi.

Več informacij in prijave: http://www.evropskidandarovanja2013.si/

Udeleženci prejmejo kreditne točke zbornic, kotizacije ni. Vsebina je namenjena vsem zdravstvenim delavcem, posebej zdravnikom, zato pričakujemo vašo udeležbo.

Vodstvo bolnišnice