Aktualni dogodki

Novice

PREKLIC PREPOVEDI OBISKOV

26.03.2015

Uprava Splošne bolnišnice Murska Sobota sporoča, da je omejitev obiskov zaradi respiratornih infektov preklicana in da obiski po oddelkih potekajo po ustaljenem hišnem redu. 

Kljub preklicu omejitve vse obiskovalce prosimo, da na obiske k svojcem prihajajo zdravi.


KONCERT OB 8. MARCU IN SREČANJE UPOKOJENCEV

02.03.2015

 Vabimo vse zaposlene in bolnike ob 8. marcu, dnevu žena na koncert Mešanega  pevskega zbora  Štefana Kovača iz Murske Sobote,  ki bo v petek, dne 6. 3. 2015 ob 13.15 uri v avli kirurškega bloka.  Na koncert so vabljeni upokojenci,  zaposleni, bolniki in obiskovalci bolnišnice. Po koncertu se bo druženje z upokojenci, predstojniki oddelkov, glavnimi medicinskimi sestrami oddelkov in vodij služb nadaljevalo v jedilnici Bolnišnične prehrane in dietoterapije, kjer se bomo ob pogostitvi spominjali skupnih delovnih in prijateljskih trenutkov.

 Pričakujemo vas in vas lepo pozdravljamo.


TRAJNA VSTAVITEV SRČNEGA VZPODBUJEVALNIKA

TRAJNA VSTAVITEV SRČNEGA VZPODBUJEVALNIKA

18.02.2015

 

V murskosoboški bolnišnici smo 17.2.2015 prvič opravili  trajno vstavitev srčnega vzpodbujevalnika.  Pod vodstvom prim. dr. sc. Damjan Vokača, dr. med. so pri posegu sodelovali naši sodelavci, Štefan Horvat, dr. med.spec.inter., Jožica Jakob, dipl.m.s., Simona Sečko, dipl.m.s. in Katja Zauneker, dipl.inž.radiologije.

Poseg je bil uspešen in bolnici bosta predvidoma čez 2 dni že odpuščeni v domačo oskrbo.

Veseli smo strokovnega napredka v naši bolnišnici.

 

Bojan Korošec, dr.med.spec.inter.

Direktor